Live or Die? The choice is yours...
 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Anime Wolves VS Lions [RPG]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gracella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 66

Character sheet
Leeftijd: 19 jaar
Lifestyle: Assassin
Partner: No

BerichtOnderwerp: Anime Wolves VS Lions [RPG]   vr nov 04, 2011 8:33 pm


Naam: Anime Wolves VS Lions
Soort: RPG
Onderwerp: Wolven & Leeuwen
Omschrijving: Al eeuwen lang streden wolven tegen leeuwen om maar één ding, de macht! Nooit waren ze er mee opgehouden om die macht te krijgen. Jaren lang ontstonden de ene oorlog na de andere oorlog. Met wolven roedels en leeuwen clans overal verspreid, werd de macht grijpen lastiger. Slechte wolven wilde de macht, maar de slechte leeuwen wilden precies hetzelfde. De neutrale leeuwen en wolven hielden zich achter deze oorlog. Maar de goede wolven en leeuwen, probeerden de eerste oorlog te stoppen. Het mislukte, ook de slechte en goede roedels en clans verklaarden elkaar de oorlog.
Een oorlog, door niemand gewonnen, maar door iedereen verloren, had veel levens geëist. Sinds die tijd, een paar honderd jaar terug, was het een poos ontzettend rustig AWVSL. Niemand deed elkaar meer wat, het was herstellen van de oorlog, missen van dierbare die de wolven en leeuwen hadden verloren. Ook trainden ze volop om beter te kunnen vechten. Nog steeds zat het woordje Macht in hun hoofd gestampt. De koorts voor macht zakte af. Wolven en Leeuwen leefden nog apart en haatten elkaar nog steeds, maar het werd al steeds beter tussen hun. Zou er nog weer een oorlog komen?
De vraag die ze voor een paar honderd jaar nog gesteld hadden. Vlak daarna ging het opnieuw mis. De slechte leeuwen vielen de wolven aan en eisten dat ze zich bij hun aan sloten. De wolven weigerden dit en vochten hard terug. De oorlog die het langst geduurd heeft. Het ging van vader op zoon, moeder op dochter over. Het duurde 100 jaar lang, voor de eersten vrede sloten. Een oorlog die nu nog speelt, maar die nog door een aantal wolven en leeuwen voortgezet word, was afgelopen. Inmiddels leefden de twee rassen apart van elkaar, bemoeiden zich niet met elkaar. Zouden ze dit nog lang vol houden?
Link: Anime Wolves VS Lions
Mijn account: Romeo [Rom3o] & Nala

Er word nog wat aan de site veranderd!!!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Anime Wolves VS Lions [RPG]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Live Or Die :: Algemeen :: Dump Zone :: Affiliates-
Ga naar: