Live or Die? The choice is yours...
 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Verhaallijn Spies Mafia Mania

Ga naar beneden 
AuteurBericht
NikkiAantal berichten : 31

Character sheet
Leeftijd: My little secret (25)
Lifestyle: Spy
Partner: My heart is locked up in a Castle, get in there and you'll have me

BerichtOnderwerp: Verhaallijn Spies Mafia Mania   di okt 11, 2011 1:24 am

Verhaallijn Spies - Mafia Mania

Er is een onverwachte spanning in Australië, er schijnt namelijk een maffia bende terug te zijn gekeerd naar vier jaar van stilte. Sommige mensen zeggen dat dit komt doordat een belangrijk maffia lid, die Rattler word genoemd na vier jaar toch onschuldig is verklaard voor een moord, maar de ASIO heeft hier zijn twijfels op en dus besluit het hoofd ervan, Adelynn een van haar Team Leaders erop te zetten, Nikki Heat, maar zoals niemand kent ook Adelynn haar verleden niet en dat levert grote problemen op dan ze had kunnen voorzien.

Maar de geruchten zijn waar, de Ravens, een maffiagroep die op een klein eilandje vlakbij Fraser Island zijn hoofdkwartier heeft, is terug, en berust op wraak, wraak op de persoon die de Rattler de bak in heeft gekregen. Dus Detective Kate Beckett, lid van de FIPD, (Fraser Island Police Department) die vier jaar geleden, vlak nadat de Rattler de bak in is gegaan is verdwenen, iedereen denkt dat ze dood is maar de Ravens weten wel beter.

Maar al snel hebben de Ravens door de ze in de gaten gehouden worden en houden zich rustiger dan normaal, de stilte voor de storm, maar ondertussen word ook Heat gevolgd en komt er (Raven 2) achter de plek waar het hoofdkwartier is van de ASIO als zij daar op een dag samen met (Spy 2) naar binnen gaat.

(Raven 2) houd deze plek natuurlijk niet voor zichzelf maar gaat naar Rattler, (Raven 3) en (Raven 4). (Raven 3) heeft meteen een plan om ultieme wraak te nemen, en niet alleen op de ASIO maar ook op Beckett, een bom, want waar de maffia ook al achter is, is dat Team Leader Nikki Heat, een verleden heeft als FIPD detective op haar oorspronkelijke eigen naam, Kate Beckett.

Maar (Spy 2) is ook niet dom, terwijl hij met Heat tussen de middag ergens iets is gaan eten, heeft hij opgemerkt dat ze gevolgd werden maar toch dacht hij dat ze hun achtervolger al kwijt waren toen de het ASIO gebouw ingingen, dus niet. Maar niettemin gaat hij hiermee direct naar Adelynn en de teamleaders toe, Heat, Rider en (TL3) en verteld het aan hen. (TL 3) Wil direct actie ondernemen, maar Adelynn protesteert, ze hebben geen bewijs dat de Ravens ook maar iets hebben uitgehaald dus besluiten ze dat (Spy 3) de komende de tijd Heat zal schaduwen en beschermen, ondanks haar protesten en Rider zal het schaduwen van de Maffia overnemen.

Dus terwijl (Spy 2) Heat in de gaten houd en Rider rond het hoofdkantoor van de Ravens rondhangt zitten ook enkele civillians niet stil want op Fraser Island heeft de FIPD ondertussen ook nattigheid gevoeld en is Richard (Civillian), vroegere partner van Beckett/Heat toch gaan nadenken over haar verdwijning. Op een nacht gaat hij vermomd naar de Ravens waar hij nuttige informatie ontdekt, hij vind de plannen voor de bom aanslag, die deze nacht plaats zal vinden maar ook foto’s van zijn oude partner, Beckett en dat ze een nieuw leven lijd onder de naam Nikki Heat.

Ondertussen zijn (Raven 4) en Rattler al onderweg naar het ASIO-hoofdkwartier, met een niet zo hele lichte bom in de achterbak. Maar (Raven 2) en (Raven 3) zijn nog altijd op het hoofdkwartier en ontdekken Castle. ze knevelen hem en proberen informatie uit hem te krijgen, maar alles wat hij ze verteld is dat hij niet van de ASIO is, natuurlijk geloven ze hem niet en houden hem vast. Maar de Ravens hadden nog een schaduwer en als ze even niet opletten word eerst de ene, en vervolgens de ander neergeschoten door Rider en (Civillian) bevrijdt. (Civillian) verteld snel het hele verhaal aan Rider en die neemt contact op met Adelynn en Heat, Adelynn weet het gebouw op tijd te ontruimen terwijl Heat en (Spy 3) Ratler te pakken nemen, maar (Raven 4) verdwijnt tussen de Civillians om nooit meer tevoorschijn te komen als (Raven 4).

De rust lijkt te zijn wedergekeerd en er word een nieuw ASIO gebouw gebouwd terwijl Ratler in de bak zit om er hoogstwaarschijnlijk nooit meer uit te komen. Slechts de situatie tussen (Civillian) en Heat is twijfelachtig, Zal (Civillian) terugkeren naar zijn eigen leven of toch besluiten bij zijn oude partner te blijven?


*Partner word niet bedoeld als ‘Girlfriend/Boyfriend’ maar als iemand met wie je samenwerkt en een goede band hebt.*


Benodigden:
Adelynn – door Adelynn
Spy 2 – Een goede vriend/vriendin van Nikki en (werk)partner
Nikki Heat/Kate Beckett – Door Nikki
Rider - Door Alex
TL 2 – Er zullen intotaal 3 Team Leaders of TL’s bij de ASIO komen, voor deze rollen moet je je opgeven in het ASIO topic bij Organisations

Rattler - De mafioso die wraak wil nemen op Beckett
Raven 2 - word gedood op het einde
Raven 3 - word ook gedood op het einde
Raven 4 - ‘verdwijnt’ na de bom ontploffing en word Civillian, met deze moet je actief blijven!

Civillian - de vroegere (werk) partner van Beckett, ze hadden een sterke band samen. Als je hem speelt dan mag je aan het einde kiezen of je Civillian blijft of Spy.

Lijstje:
Rol:
(Voor rollen zonder naam) Naam:
Waarom:
Accounts:

Aanmeldingen:
Nog geen


Topics:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Verhaallijn Spies Mafia Mania
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Live Or Die :: Algemeen :: Other :: Verhaallijnen-
Ga naar: